Automatic Cheese Beef Mutton Turkey Cutter Electric Food Grinder Home Meat Slicer Machine

Automatic Cheese Beef Mutton Turkey Cutter Electric Food Grinder Home Meat Slicer Machine

KX-300D
$684.00 USD
Skip to product information
Automatic Cheese Beef Mutton Turkey Cutter Electric Food Grinder Home Meat Slicer Machine

Automatic Cheese Beef Mutton Turkey Cutter Electric Food Grinder Home Meat Slicer Machine

$684.00 USD
model number

📦 Ships in 1-3 business days · US delivery 7-14 days · International 14-21 days

SPECIFICATIONS

Application: Meat Processing Industries

Final product: meat slice

Keywords: meat slicer cutting machine

MOQ: 1 set meat slicer cutting machine

Machine feature: high efficicency, simple operation

Material: alloy+stainless steel automatic meat slicer

Product name: Industrial automatic hb-320 meat slicer cutting machine for sale

Slicing Thickness: 0-18mm

brand name: KX

condition: New

dimension(l*w*h): 60*60*70CM

place of origin: Hunan, China

power(w): 550W

voltage: 220V

warranty: 1 Year

weight: 50

what service do you offer?: 24hs online service, technical support at any time

what's your advantage?: Quality assured, factory price

 Automatic Cheese Beef Mutton Turkey Cutter Electric Food Grinder Home Meat Slicer Machine


Product Description

 

This meat slicer machine is widely used for frozen meat slicing. Built-in automatic sharpening device,upgrade the self-service meat delivery device, improve efficiency, convenient and quick.0-18mm adjustable thickness,save labor, quickly adjust the pressure bar.


1. Solid plate with nails to make the meat column firmer
2. stainless steel hard blade, sharp and durable, safe and reliable
3.thread thickness adjustment, automatic fixed meat thickness
4. Motor uses pure copper coil, high temperature
5. worm rotation means, to extend the life of the machine

6. German blade: stainless steel blade, durable, ensure cutting quality and service life

7.  Alloy body: alloy + thickened stainless steel body

8.Automatic knife sharpener: imported from Germany, it is durable, add sharpener device, automatic knife sharpener.

Model:  KX-320 KX-300D
Body:  alloy+stainless steel automatic meat slicer  alloy+stainless steel automatic meat slicer
 Voltage:  220V 50HZ customized 220V 50HZ customized
 Power:  370W*2 550W
 Slicing thickness:  0.2-16mm 0-15MM
Slicing width 230mm 200mm
Capacity 100pcs/min 45pcs/min
 Blade diameter:  320mm 300mm
G.W: 87kg 50kg

 

123456789101112 
Company Information

 

32
 
 
FQA 

Question 1: Which ports do you usually ship at?

Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.

Question2:What is your mode of transportation?

Answer: A: Express, air and sea.

Question 3: Can I print my company logo on the machine?

Answer: Yes, sure.

Question 4: Can you customize the machine for me ?

 Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.

Question 5: What shall we do if breakdown occurs?

Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.

Question 6:What are your terms of payment?

Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay,  Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.

Question 7:How long is the shelf life of the product

Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.

Question 8:What's the minimum quantity of an order?

Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.

You may also like